Információk

Ezen az oldalon projektünkkel kapcsolatos információkat osztjuk meg a látogatókkal.

A táblázatban szereplő eseményeinkre lehet jelentkezni, azokról információt kérni.
 • Tollas szint fokozatok

  A gyerekek sokféle szinten tollaslabdáznak az alábbi fokozatrendszer alapján különböző “vizsgákat” tehetnek, előrehaladásukat figyelemmel lehet kísérni.
  Angol verzió is elérhető “feather levels in English”

 

 

Használati útmutató a badmintonplus rendszerről

 

 

 • Gyakorlatok leírása és értékelési szempontok

  Tollaslabda lábmunka és ütések gyakorlatok, melyek elengedhetetlenek a játékhoz videókkal.

 

 • Jól bevált módszerek, gyakorlatok (ENG és HU)

  A projekt egyik legfontosabb eleme az volt, hogy résztvevő klubok megosztották egymással a jól bevált módszereiket, gyakorlataikat. Ennek írásba öntése és megosztása másokkal olyan szellemi termék, amire jogosan vagyunk büszkék. A szlovén és a horvát partnerek anyagai angolul, a magyar pedig magyarul olvasható.

 

 • Önkéntesek bibliája (ENG)

  Az önkéntesek bevonása az egyik legfontosabb része volt a projektnek, az alábbi leírásban részletesen kifejtjük, hogy milyen előnyökel jár, mik a követendő példák.

 

 

 • Eredményeink népszerűsítése

  A projekt hasznosítása és fenntartása elsősorban az E portálunk használatát jelenti. A portál népszerűsítése volt az első számú eszközünk.

 


eu_hu
Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez, azonban ezzel nem befolyásolja a szerzők nézeteit és a project tartalmát. Az Európai Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a project során megfogalmazott információk és adatok tekintetében, nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.