Kedves Sportbarátok!

Saját magam, illetve Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében is mondhatom: örülünk, hogy a szegedi Squash Club Szabadidőközpont adhat otthont a XXXIII. Egyéni Országos Squash Bajnokságnak. Tudom, hogy ez a sportág hazai csúcseseménye minden évben, ezért büszkeség, hogy újra városunk láthatja vendégül a legjobb fallabdásokat.

Az önkormányzat is támogatja az ilyen jellegű rendezvényeket, hiszen jelentős ezek szerepe. A jelenlegi helyzetben különösen, mert a koronavírushoz köthető korlátozások után végre újraindul a sportélet, illetve azt is ki kell emelnem, hogy az ilyen események növelik a városban eltöltött vendégéjszakák számát, amely mindenkinek előnyös.

Sok sikert kívánok a szervezőknek, illetve a sportolóknak!

Ménesi Imre
a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnöke

Kedves Sporttársak!

Nagy örömünkre szolgál, hogy 4 év kihagyás után újra Szeged rendezheti meg a 33. Országos Magyar Bajnokságot, a legnagyobb presztízsű hazai squash versenyt.

A klub adottságai az egész országban kiemelkedőnek számítanak, ezért bízunk abban, hogy a játékosok a lehető legjobb teljesítményt tudják kihozni magukból. Szegeden mindig kiváló volt a hangulat, reméljük ez most sem lesz másképp és egy színvonalas és fordulatos OB-val gazdagszunk.

Mindenkinek sikeres felkészülést és sérülésmentes versenyzést kívánok!
Találkozunk Szegeden!

Sportbaráti üdvözlettel,

Krajcsák Márk
elnök
MF(S)Sz

Üdvözlünk a Squash Club és Szabadidőközpontban, Szegeden!

Sportcentrumunkban négy légkondicionált, sportparkettával burkolt nemzetközi minősítésű squashpálya áll a fallabdasport szerelmeseinek és a verseny résztvevőinek rendelkezésére.

Ezen felül az alábbi lehetőségek és szolgáltatások állnak rendelkezésükre a sportolni és regenerálódni vágyóknak:

Recepció és büfé

Hostel szállás

Szauna és wellnesz centrum

Konditerem

Tollaslabda csarnok

Edzőtáborok

Nyári táborok

Rendezvények