RENDEZVÉNYHELYSZÍN

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Sikeres csapatépítés alapja egy jól szervezett csapatépítő tréning! A vállalat munkatársainak hatékonysága megsokszorozódhat, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

A szabadidőközpontunk adottságából kifolyólag kiválóan alkalmas csapat összetartó tréningek, sportnapok lebonyolítására. Tapasztalt kollégáink teljes körűen megszervezik és lebonyolítják ezeket a rendezvényeket. Sportolás, relaxáció, tréning, hideg és meleg ételek, italok, egyszóval minden egy helyen.

ÉRTEKEZLETEK

Új környezet, kellemes kerthelyiség vagy beltéri konferenciaterem, észrevétlen, de zökkenőmentes kiszolgálás. Ez is lehet a záloga egy rendhagyó, mégis hatékony értekezlet sikeres lebonyolításának. 300 fős kerthelyiségünk és belső rendezvénytermünk alkalmas megbeszélések, zártkörű értekezletek, kisebb konferenciák megrendezésére. Büfénk minden megrendelői kritériumnak megfelel, legyen az egy egyszerű frissítő felszolgálása, vagy akár egy konferenciaebéd. Kollégáink minden különleges igényhez rugalmasan alkalmazkodnak.

SPORTOS GYERMEKZSÚR

Rendetlenség, felfordulás, bosszúság, fárasztó takarítás? Gyakran ez várja a szülőket, akik otthonukban szeretnék vendégül látni gyermekeik barátait egy szülinapi zsúrra vagy egy emlékezetes kerti partira.

Mi megoldjuk ezeket a problémákat!
Szakképzett kollégáink szeretettel várják gyermekeiket barátaikkal együtt. Nálunk nem gond, ha rendetlenség van. Különböző helyszíneinken tartalmas és emlékezetes szórakozást biztosítunk gyermekeinek. Legyen az evés, ivás, mozgás, sport, sorjáték vagy bármi más.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

BARÁTI SZAUNAESTEK

Hideg téli estén a barátokkal zárt körű szaunázás, relaxálás. A teljes ellazulás eredménye a tökéletes felfrissülés! Nincs záróra, a vendéglátást, kiszolgálást magas szinten, teljes körűen ellátjuk. A szaunázás után jólesik egy csapolt sör vagy rostos üdítő mellett elbeszélgetni a barátokkal.

Minden igényt kielégítő 220 m2-es szaunacentrumunkban kellemes órákat tölthet el, miközben megtapasztalhatja a belső és külső megtisztulás csodálatos érzését.

MEDENCÉS KERTI PARTIK

A nyári forróságban hangulatos kerti bulit rendezünk barátainak, családjának a kert kizárólagos használatával. A vendéglátást, kiszolgálást magas szinten, teljes körűen ellátjuk, de kívánságra akár saját bográcsozás is megoldható. Fürdés előtt és után is jólesik egy csapolt sör vagy üdítő mellett elbeszélgetni a barátokkal.

LEGÉNY- ÉS LEÁNYBÚCSÚK

Esküvő előtt álló fiatalok búcsúztató partijának közkedvelt helyszíne nyáron a kert, a hűvösebb időszakokban pedig rendezvénytermünk vagy szaunánk. Amennyiben vendégeink igénylik, színvonalas programról is gondoskodunk.

SZÁLLÁS, ÉTTEREM

A folyamatos fejlesztések eredményeként 2013-ban létrejött Dél-Magyarország legfejlettebb sport- és egészségcentruma, ahol az eddig meglévő teremfoci-, 4 db tollas-, 4 db fallabdapálya, fittness- és szaunacentrum mellett már szálláshelyet is igénybe lehet venni.

Így már teljes a kínálatunk egy komplett edzőtábor lebonyolításához.

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Baráti- családi- és céges rendezvények lebonyolítására is alkalmas fedett kerthelyiségünkben a magyar- és a nemzetközi konyha kínálatával várjuk vendégeinket.

BÜFÉ, SPORTBOLT

A sportolás után jólesik egy jéghideg ásványvíz vagy egy pohár finom csapolt sör. Aki a természetes gyümölcsturmixot, vagy az étrend-kiegészítőket kedveli, nálunk az sem csalódik.

Kínálatunk legkülönlegesebb ízlésű vendégeinket is kielégíti, üdítő, turmixok, friss gyümölcsök mellett csapolt Carlsberg és Kronenbourg búzasör is szerepel.

Sportboltunkban a squash és a tollaslabda sporteszközök széles választéka mellett edzőcipők és különböző sportruházati termékek is kaphatók.