Squash

Sportcentrumunkban négy légkondicionált, sportparkettával burkolt nemzetközi minősítésű squashpálya áll a fallabdasport szerelmeseinek rendelkezésére. Magyarországon jelenleg közel 50.000 ember választja első számú szabadidős sporttevékenységének ezt a sportot. A squash nagyon gyorsan elsajátítható, élvezhető, izgalmas és hallatlanul intenzív sport. Kezdők részére igény szerint oktatót és partnert biztosítunk.

TOLLASLABDA

A tollaslabdát legelterjedtebb formájában szinte mindenki kipróbálta már életében, ugyanis a mindennapi embernek leggyakrabban a strandokon divatos népszerű időtöltés jut eszébe először e sport hallatán. A pályán történő játék azonban az egyik legintenzívebb sport tud lenni főleg, ha egyénit játszunk. Baráti társaságoknak a páros tollaslabda lehet az egyik legjobb sportélmény. A többi sporthoz viszonyítva aránylag olcsónak mondható, sem a pályabérlés, sem a felszerelés nem túlzottan drága. Mivel ezt a sportot teremben játsszák, az időjárástól függetlenül, bármikor jó körülmények között játszható.

TEREMFOCI

A teremfocit fedett, légkondicionált, sportparkettával ellátott teremben min. 3-3 fős csapatokkal játsszák. Aki már játszott minifocit, az tudja a legjobban, hogy mennyire el lehet fáradni, ugyanis a labda folyamatosan játékban van, mert a pályát körülhatároló fal és palánk is érvényes játékfelület. Ebből következik, hogy nincs holtidő, a játék nagyon gyors, sok a gól, és még szusszanni sem tudunk játék közben.

PADEL

Dél-Amerikából származó ütős-labdajáték, a tenisz és a squash ötvözete. A pálya mérete 10×20 m, melyet minden oldalról fal vagy drótháló vesz körül, a két térfelet pedig háló választja el, éppúgy mint a teniszben. A Padel páros játék, a mérkőzéseket teniszlabdával és erre a célra kifejlesztett ütővel játszák. A játékszabály megegyezik a teniszével, annyi kiegészítéssel, hogy az oldalsó és a hátsó falat is érheti a labda a földön történő pattanás után. A pontok számolása úgy történik, mint a teniszben. Szórakoztató játék bármely korosztály részére.

FITNESZTEREM

Délmagyarországon egyedülálló kondicionáló termünkben megtalálod a kondíciód fenntartásához és növeléséhez szükséges összes eszközt.

A multimédiás Freemotion gépekkel, és kiváló szakembereinkkel kellemes felüdülés lesz minden eltöltött pillanat légkondicionált termünkben.

Szakképzett személyi edzők nem csak az egyénre szabott edzéstervek elkészítésében, hanem állapotfelmérésben és étkezési tanácsadásban is segítenek.

Korunk legnagyobb problémája – a hajszolt életvitel mellett – a fokozatosan kialakuló eltorzult életmód kialakulása. Életmódcentrumunk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a fogyni  és életmódot változtatni vágyók számára támogatást nyújtson.

Mi nem csodát ígérünk Önnek, hanem a társai kívánunk lenni abban, hogy megőrizze egészségét és megszabaduljon a felesleges kilóktól. Szakemberek által kidolgozott, folyamatosan kontrollált életmódprogramunkat Önnek készítettük.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

MOCORGÓ

A Mocorgó a legújabb büszkeségünk, a szabadtéri sportparkunk. Kosárlabda, foci, strandröplabda, padel, fitnessz gépek és egy rekortán futó pálya áll a vendégeink rendelkezésére. Edzőtáborok ideális helyszíne a Mocorgó, egyszerre akár 40-50 fős csoportoknak is  tud mozgáslehetőséget biztosítani.

SZAUNA

Minden igényt kielégítő 220 m2-es szaunacentrumunkban kellemes órákat tölthet el, miközben megtapasztalhatja a belső és külső megtisztulás csodálatos érzését. Rendelkezésére áll 3 db különálló szauna, aromaterápiás szoba, gőzkabin, infraszauna, jakuzzi, Kneipp-medence, beltéri és kültéri merülő medence, fényterápiás pihenőterem is. A szauna több száz éves fürdőzési, kikapcsolódási forma. A 70-100 fokos hőmérsékletet az alacsony páratartalom teszi kellemesen elviselhetővé. Szervezetünk mindig az egyensúly megtartására törekszik, ezért a forró és száraz levegőre intenzív verejtékezéssel válaszol. A forró levegő után hideg vízben hűthetjük le a testünket, majd ezt ismételgetjük, ameddig jólesik.