Sportos gyermekzsúr

Rendetlenség, felfordulás, bosszúság, fárasztó takarítás? Gyakran ez várja a szülőket, akik otthonukban szeretnék vendégül látni gyermekeik barátait egy szülinapi zsúrra vagy egy emlékezetes kerti partira.

 

Mi megoldjuk ezeket a problémákat!
Szakképzett kollégáink szeretettel várják gyermekeiket barátaikkal együtt. Nálunk nem gond, ha rendetlenség van. Különböző helyszíneinken tartalmas és emlékezetes szórakozást biztosítunk gyermekeinek. Legyen az evés, ivás, mozgás, sport, sorjáték vagy bármi más.

Belső helyszíneink: tornaterem,  squashpályák (4 db),  rendezvényterem, tollasterem.
Külső helyszínek: Mocorgó (kispályás foci illetve kosárlabda),  kerthelyiség (medence, strandröplabdapálya, játszótér, trambulin).

Alapcsomag:
Az ár tartalmazza a terembérletet, a zsúr időtartamára a koordinátort, az eszközöket, az alapdekorációt és az ünnepi asztal megterítését.

A rendezvény ára 10 főig 19.000. Ezen létszám felett minden gyermek után 1.300Ft/fő.

Egyedi dekoráció (pl. lufidekor, lampionok): ajánlat alapján

Rendelhető egyéb programelemek:
Bohócműsor lufihajtogatással és zenés játékokkal: 10.000 Ft/ óra

Arcfestés: 500 Ft/ fő

Fotó: 5000 Ft/ 50 kép, amelyet CD-n adunk át az ünnepeltnek

Egyedi dekoráció (pl. lufidekor, lampionok): ajánlat alapján

Vendéglátás:
Animátor segíti a buli zökkenőmentes lebonyolítását. A míg a gyerekek buliznak addig a szülők wellness centrumunkban vagy a fitness termünkben pihenhetik ki heti fáradalmaikat.

Biztos siker és nincs otthon felfordulás.
A születésnapi zsúroknál az étel- és italfogyasztásról előre egyeztetett módon mi gondoskodunk. Torta és aprósütemények behozatala engedélyezett.

A zsúrokra  10.000 Ft előleg befizetésével adunk időpontot. Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni, azt egy másik időpontra vagy valamilyen bérletbe beszámítjuk.

 

További információ: 30/272-6666