Kitöltöm a regisztrációs űrlapot

Útmutató a videókonferencián résztvevő nézők számára

Az online videókonferenciát a ZOOM Webinar alkalmazás segítségével közvetítjük. Önnek, mint nézőnek nem lesz lehetősége használni sem mikrofonját, sem kameráját a konferencia közben. Lehetősége lesz azonban hallgatni és nézni az előadásokat illetve írásos formában kérdéseket intézni az előadók bármelyikéhez.

 • Regisztráció a konferenciára (május 4. és május 21. között)
  1. Kattintson a “Kitöltöm a regisztrációs űrlapot” gombra.
  2. Töltse ki a megjelenő regisztrációs formot. Adja meg vezeték- és keresztnevét, e-mail címét és intézményét (iskola, sportklub, munkahely stb.), majd küldje el jelentkezését a “Register” gomb segítségével.
  3. Ezt követően egy automatikus e-mail üzenetben megkapja regisztrációjának visszaigazolását és azt a linket, melynek segítségével a későbbiekben csatlakozni tud majd a konferenciához. Őrizze meg ezt az e-mailt, szüksége lesz rá!
  4. A regisztráció ezzel el is készült, Önnek más teendője nincs. A későbbiekben emlékeztető e-maileket fog kapni.
 • Csatlakozás a konferenciához (május 21. csütörtök 15.00-kor)
  1. Kattintson a kapott linkre, melyet a regisztrációt követően kapott e-mailben.
  2. Böngészője automatikusan megnyílik majd.
   1. Ha Ön korábban már letöltötte a ZOOM alkalmazást, akkor – korábbi beállítástól függően – vagy kattintson az OPEN ZOOM gombra vagy hagyja, hogy a program önállóan elinduljon és megnyissa a konferencia online felületét.
   2. Ha Ön még nem rendelkezik korábban letöltött ZOOM alkalmazással, akkor kattintson a DOWNLOAD ZOOM lehetőségre. Az alkalmazás a letöltést követően egy gombnyomással telepíthető az eszközre. A telepítés alig 1 percet vesz igénybe, melyet követően Ön automatikusan csatlakozik majd a konferenciához.
    A program elsőként felajánlja majd az Ön hangszórójának tesztelését, hogy megbizonyosodjon arról, vajon jól működik-e.
    Amennyiben problémája adódna a ZOOM telepítése során, akkor akár böngészőjén keresztül is csatlakozhat a konferenciához

Hasznos időtöltést, jó szórakozást kívánunk a konferencia idejére!

Tegye fel bátran kérdéseit, írja meg őket az előadóknak a konferencia ideje alatt a ZOOM segítségével a Q&A menüpontban!

Technikai segítségnyújtás: admin@squashclub.hu